Trainingen

 

“Pluk de dag! Niet alleen als het een roos of een madeliefje is - ook wanneer het een distel is…”

(Patricia de Martelaire)

 

‘Lekker in je vel’ – training

Wat als je het (even) niet meer ziet zitten? 
Deze training is erop gericht op zoek te gaan in jezelf, waar datgene zit waar jij blij van wordt. Hoe komt het dat deze blijheid zo naar de achtergrond is verplaatst en wat is mogelijk om deze weer naar de voorgrond te verplaatsen? 
We kijken naar de obstakels die maken dat je niet lekker in vel zit, en zoeken naar de kracht in jezelf om deze obstakels tegemoet te komen.
Datum: 1 en 15 februari 2008

Faalangsttraining

Help! Ik ben bang dat ik faal! 
Dit gevoel kan soms zo overheersend zijn, dat je niet meer kan functioneren. In de training gaat het er niet om, de faalangst weg te willen hebben, maar er naar te kijken, het te begrijpen en het een plaats te geven. Daarnaast wordt er iets anders in jezelf aangesproken, waardoor de focus niet meer ligt op de faalangst, maar op dat ‘iets anders’, wat je kracht is. 
Als deze kracht in jezelf groter wordt, verminderd de faalangst vanzelf.
Datum: 11 en 25 januari 2008

Opvoedingscoaching

Opvoeden is misschien wel de meest uitdagende taak die er bestaat. Kinderen zijn meesters in het spiegelen van wat in je leeft. Als we luisteren naar deze meesters, kunnen we veel leren over onszelf en onze kinderen. Als we de kracht in onszelf en in onze kinderen gebruiken als basis voor de opvoeding, wordt opvoeding een gave, in plaats van een opgave! Je wordt gecoacht naar jouw manier van opvoeden.
Datum: 29 febr en 14 maart 2008

Bewustwordingstraining

Deze training is bedoeld voor mensen die in verbinding willen komen of blijven met de kracht, de stilte, de essentie in zichzelf. Door je bewust te worden van je kwaliteiten en je valkuilen en door je gedachtes en emoties leren te observeren, in plaats van "erin te schieten", kun je de verbinding met dit Zelf beter voelen, in stand houden en vanuit hier handelen. Er wordt ook aandacht besteed aan de zeven energiecentra in ons lichaam en hoe we hiermee kunnen werken.
Datum: 28 maart en 11 april 2008

Presentatietraining

Hoe presenteer ik me? 
Dit kan zijn dat je wil leren hoe je je presenteert voor een groep mensen die naar jou gaan luisteren of kijken. 
Dit kan ook zijn dat je wil leren hoe je je presenteert naar anderen in situaties die je lastig of ongemakkelijk vindt, bijvoorbeeld een feestje waar je niemand kent of voor het eerst op bezoek bij je toekomstige schoonouders.
Datum: 16 en 30 mei 2008

Communicatietraining

Hoe communiceer ik duidelijk, krachtig en respectvol? Communiceren is een spel tussen meerdere partijen. Vaak ervaren we miscommunicatie waaruit kleine of grote vervelende gevolgen voort kunnen komen. Wat is heldere communicatie en hoe kan ik dat in mezelf aanspreken? 
Deze training leert je duidelijk te zijn naar anderen, maar ook naar jezelf. Te luisteren naar anderen, maar ook (en misschien wel eerst!) naar jezelf.
Datum: 18 april en 2 mei 2008

Training op maat

Voor alle groepen, groot of klein, kunnen trainingen op maat verzorgd worden. Vanuit een vraag binnen een organisatie of een team kan een training worden gemaakt. Samen met u als opdrachtgever wordt er zorgvuldig gekeken naar wat er speelt en waar u naar toe zou willen. 
De uitgangspunten van Ni Jen vormen de basis. Ook binnen een groep is de kracht die nodig is om te bereiken wat men wenst al aanwezig. Deze kracht wordt zichtbaar wanneer alle individuen hun eigen kracht ontdekken en vergroten. Door bundeling van kracht wordt de groepskracht helder. Met deze kracht in een groep kunnen alle situaties aangepakt worden.
De trainingen worden gegeven in:

De Lotusstudio
Runstraat 35
5622 AX Eindhoven
Voor een routebeschrijving kunt u kijken op www.lotusstudio.nl onder het kopje contact.